Flydende Paste Small Sachet Pakkemaskine

En posepakkemaskine er en vidunderlig lille posepakkemaskine. Det er meget brugt til sauce, kaffe, korn, shampoo, tomatketchup, juice, marmelade, palmeolie, vand samt andre drikkevarer. Hurtig påfyldning og forsegling, Synda kan tilpasse den bedste posepakkemaskine til dig.

VKPAK brevpakkemaskiner er populære til emballering af forskellige breve stilarter, såsom en 3-sidet forsegling, en 4-sidet forsegling, en stavpose og en alien-pose. Vi er fremragende til posepåfyldningsmaskiner, ikke begrænset til væskeposepakkemaskiner, granulatposepåfyldningsmaskiner, pulverposepakkemaskiner osv.

Multifunktionelle og fuldautomatiske, VKPAK posepakkemaskiner kan realisere automatisk posefremstilling, måling, påfyldning og forsegling, datoudskrivning, skæring og optælling. Let afrivningshak og kædepakker er også tilgængelige.

Med typer af posepakkemaskiner, der har forskellige emballage- og forseglingsmønstre, er VKPAK automatiske posepakkemaskine den mest kraftfulde posepåfyldnings- og forseglingsmaskine for dig.

detaljerParameterVideoAnsøgning
  • Denne maskine har et sæt lodret varmvalseforseglingsanordning, et sæt vandret varmvalseforseglingsanordning og et sæt vandret koldvalseforseglingsanordning. Rulleforsegling er vedtaget: Lodret forsegling er skakbrætmønster med lækagesikker, mens vandret tætning er skakbrætmønster (eller almindelig tætning) med lækagesikker.
  • Kunden kan vælge magnetisk pumpe til fritflydende væske, Hibar pumpe til jævnt tyktflydende produkt, stempelpumpe til ujævn tyktflydende væske og Rotary pump® til jævnt tyktflydende produkt kontinuerlig tilførsel. Der er tre typer skærefunktioner: almindelig skæring, savtandskæring og perforering skæring. Denne maskine er også udstyret med rivehak for praktisk åbning af posen.
  • PLC kontrol, berøringsskærm viser kørestatus.
  • Lodret forseglingsenhed drevet af variabel frekvensmotor, realiserer trinløs justering af emballagehastigheden inden for det nominelle område.
  • Vandret forseglingsenhed drevet af servomotor, realiserer trinløs justering af posens længde inden for det nominelle område. Posens længde kan indstilles på berøringsskærmen, og længdejusteringen er nem og bekvem.
  • Intelligent fotocellepositioneringskontrolsystem med funktionen af automatisk positionering af første taske. Eliminer påvirkningen af signalforstyrrende forårsaget af unormalt øjenmærkemønster og dårligt print af film for at sikre stabil drift.
  • Automatisk justeringsfunktion til ikke-effektiv skæring, løser problemet med flere maskinstopjusteringer og spild af film, forbedrer arbejdseffektiviteten og sikrer et godt udseende af poser.

Væske-Paste-Sachet-Packing-Machine

VareSpecifikation
Længde45-180 mm
Bredde30-95 mm (3-sidet tætning) 35-100 mm (4-sidet tætning)
Påfyldningskapacitet0,5-60 mlml(g)
Pakningshastighed100-200 stk pr. min
Strøm3kw/ AC380V
Dimension1400*1000*1850 mm (L*B*H)
Vægt450 kg
VægtPET/AL/PE, PET/PE, OPP/CPP osv. kompositfilm
Parametre for filmrulleUdvendig diameter≤400;Indre diameter φ75
Standard påfyldningsenhedMagnetisk pumpe/Hibar pumpe/stempelpumpe/roterende pumpe
Standard skæremetodeAlmindelig skæring, savtandskæring, perforeringsskæring
Valgfri enhedTermisk printer, printer, niveausensor, dobbeltlagsbeholder, omrører, udløbstransportør
Denne maskine er designet til automatisk pakning af flydende, tyktflydende sauce og pastamateriale, den forsegler vedtager tre eller fire sideforseglingsmetoder, afhængigt af forskelligt materiale anvender emballagematerialerne forskellige doseringsanordninger til at sprøjte ind i poser. Afskæringsmetoder kan bruge hver af flad kniv, takket kniv, spidsmarkeringskniv som krav. Og udstyret med let åbne poser skæreanordning.

Denne series mekaniske gennembrud vedtager lokaliserbart højtydende dobbeltfrekvenskonverterings-PLC-kontrolsystem, gennem "mand-maskine-dialog", gør justeringerne for udskiftning af produkter enkle, nøjagtige og stabile, engelsk grænseflade gør indstillingsoperationerne enkle, intuitive og pålidelige.
Flydende-Paste-Sachet-Packing Machine-6