Om os

VKPAK er en pakkemaskinevirksomhed specialiseret i produktion, fremstilling, salg og eftersalgsservice. Company holde sig til "kvaliteten af overlevelse, omdømme og udvikling" business filosofi. Den producerede automatiske pakkemaskine har egenskaberne ved et rimeligt design og nem betjening. Produkter er meget udbredt i fødevarer, kemikalier, daglige fornødenheder, hardware dele og andre emballageindustrier. Virksomheden er afhængig af ånden i "god tro". Banebrydende og innovativ, forpligtet til at levere fremragende emballeringsmaskiner og udstyr, skabe værdi for kunderne og vokse med dig.

Baseret på princippet om "kundecentreret" har vi etableret et langsigtet venligt partnerskab med vores kunder med moderne ledelse, produkter af høj kvalitet, rimelig pris, all-round eftersalgsservice og et godt omdømme for at levere kvalitet til de fleste producenter rimelige omkostninger produkter.

Virksomheden er forpligtet til at opbygge et team, der har solidaritet, videnskabelig arbejdsdeling, stiltiende samarbejde, organisk komplementaritet, kommunikation, høj moral og mere effektivt arbejde. Byg et fremragende team med initiativ, tænkning og samarbejde.

Fabriksvisning

Vores hold